Nadat Dwayne “The Rock” Johnson zijn eigen bodybuildersserie aan HBO verkocht kreeg pakt nu Arnold Schwarzegger uit met een eigen fitness-projectje. PUMP wordt een uur durende dramareeks over de hedendaagse fitnessindustrie en de hele cultuur die er rondhangt.

De rechten van de serie werden zopas gekocht door de Amerikaanse zender Showtime, meldt Hollywood Reporter en als dit uiteindelijk groen licht krijgt zou The Governator zowel als producer als regelmatig terugkerend personage fungeren.

Het (nog naamloze) project van The Rock is per aflevering een half uurtje korter en speelt zich af in Venice Beach tijdens de jaren ’70. Ook Johnson is producer van dienst, maar zou tegelijk ook de hoofdrol op zich nemen.

Na zijn politieke carrière is Schwarzie weer volop de showbiz ingedoken, met rollen in THE EXPENDABLES 2, THE LAST STAND en het aankomende ESCAPE PLAN. Uiteraard kent de gewezen Mr. Universe het bodybuilderswereldje maar al te goed. Onderaan vind je een clipje uit het legendarische PUMPING IRON (1977):