emilia-clarke-terminator

Daenerys Targaryen overheerst ook buiten de grenzen van Westeros, want terwijl aanstormende talenten als Brie Larson (SHORT TERM 12) en Margot Robbie (THE WOLF OF WALL STREET) aasden op de rol van Sarah Connor in de TERMINATOR-reboot, is het GAME OF THRONES-ster Emilia Clarke die uiteindelijk aan het langste eind trok.

Alan Taylor, niet toevallig een regisseur die geregeld achter de camera stond tijdens GAME OF THRONES, zal TERMINATOR: GENESIS inblikken. De release staat gepland op 1 juli, 2015: zeer binnenkort dus, in blockbuster termen. Jason Clarke, bekend uit ZERO DARK THIRTY en LAWLESS, zou zoonlief, John Connor, gaan vertolken. Gezien het leeftijdsverschil tussen beide Clarke’s (geen familie), is duidelijk dat er heen en weer door de tijd zal worden gereisd.

Of Arnold Schwarzenegger opnieuw een rol krijgt is nog niet bevestigd en het lijkt hoe langer hoe minder waarschijnlijk, ondanks de geruchten die vorige zomer opdoken. Hopelijk lukt het alsnog.

TERMINATOR: GENESIS wordt het vijfde luik in de serie die – laat ons eerlijk zijn – sinds deel twee nooit meer geweest is wat het was. Als echter blijkt dat de nieuwe telg een succes aan de kassa wordt, dan staan er alvast een hoop sequels in de wachtrij. Of wat had je gedacht.