-2

James Franco is goed bezig. De hilarische acteur uit PINEAPPLE EXPRESS heeft afgelopen jaar duidelijk getoond wat hij in zijn mars heeft. Op het Sundance Festival stelde hij INTERIOR. LEATHER BAR voor, in Cannes zal zijn AS I LAY DYING voor het eerst te zien zijn, en daarnaast stond hij ook voor de camera in OZ THE GREAT AND POWERFUL en SPRING BREAKERS. Oh ja, hij is binnenkort ook nog te zien in CHILD OF GOD. Maar is er is meer…

Alsof dat nog niet genoeg was, komt er nu ook een nieuw project aan: THE GARDEN OF LAST DAYS. Daarin wordt het verhaal verteld over de levens van drie mensen uit New York, die onverwachts met elkaar verbonden zijn: een stripper die zich genoodzaakt ziet haar kleine dochtertje mee te nemen naar het werk, een man die uit een club wordt gegooid, en een stinkend rijke vreemdeling die op het punt staat een verschrikkelijke fout te begaan. Het project is een verfilming van de gelijknamige bestseller van André Dubus III, die al eerder één van zijn boeken succesvol verfilmd zag met THE HOUSE OF SAND AND FOG (goed voor drie oscarnominaties).

Zoals Franco wel vaker doet, zal hij niet alleen in de regisseursstoel zitten, maar ook acteerwerk voor zijn rekening nemen. De opnames zouden beginnen in juli. Moesten jullie het nog niet doorhebben: James Franco is op dreef!