De Nederlandse filmmaker Anton Corbijn (CONTROL, THE AMERICAN) is terug met een nieuw project: een adaptatie van John Le Carré’s A MOST WANTED MAN. Daarvoor heeft hij een uitzonderlijke groep acteurs bij elkaar gebracht: Phillipe Seymour Hoffman, Rachel McAdams, Robin Wright, Willem Dafoe en Daniel Bruhl. Nice.

De film vertelt het verhaal van een gemartelde, half-Russische immigrant die plots opduikt binnen de Islamitische gemeenschap in Hamburg, Duitsland. Hij komt er naar eigen zeggen het fortuin ophalen dat zijn vader hem naliet. Zowel de Duitse als Amerikaanse diensten raken in de ban door dit mysterieuze figuur en de race om uit te zoeken wie of wat deze man écht is, gaat van start.

Dit is een gelekte trailer (of beter een “sizzle reel”) die werd getoond op het Filmfestival van Cannes om kopers te lokken, dus vergeef ons als deze video dadelijk van het net wordt geplukt. In elk geval, dit oogt als een intelligente film met een intense verhaallijn. De hele cast lijkt in topvorm dus dit kan moeilijk mislopen.

Bekijk deze video nu je nog kan.