ONLY GOD FORGIVES, Nicolas Winding Refn’s opvolger van DRIVE uit 2011 maakt komende woensdag zijn opwachting in Cannes. De ogen van cinefielen over de hele wereld zijn er op gericht en ook in België komt de film die dag ter beschikking. 

Na de eerste trailer en een hoop foto’s kunnen we nu genieten van 3 fragmenten uit deze stijlvolle thriller. Opnieuw deed Refn beroep op Ryan Gosling om de hoofdrol te vertolken. Hij speelt Julian, een voortvluchtige Amerikaan in Bangkok die van zijn moeder Crystal (Kristin Scott Thomas) – de matriarch van het plaatselijke drugsmilieu – de opdracht krijgt zijn vermoorde broer, Billy te wreken. Julian opent daarmee de jacht op de moordenaar, een beruchte Thaise agent met de bijnaam ‘The Angel of Vengeance’.

In onderstaande clips (NSFW) leren we onder andere dat Kristin Scott Thomas’ personage een keiharde tante is, waarmee niet te sollen valt. Geweld à volonté!

ONLY GOD FORGIVES, mogelijk één van de cinematische hoogtepunten van het jaar, speelt vanaf 23 mei in de bioscoop. Kan – niet – wachten!