Steven Soderbergh liet vorig jaar weten dat hij klaar is met films regisseren, dus zal een eventuele opvolger van zijn uiterst succesvol stripperdrama MAGIC MIKE niet van zijn hand komen. Het neemt natuurlijk niet weg dat het project er kan komen.

Vorig weekend tweette Channing Tatum – de hoofdrolspeler uit het origineel – een foto van zichzelf, met een fedora op het hoofd, terwijl hij met pen en papier diep in gedachten verzonken leek, starend naar een buste van co-ster Matthew McConaughey. De tekst eronder luidde: “What better way to start writing #MagicMike2 than with my old friend Dallas? #runatribe.”

Enkele kenners hebben opgemerkt dat Tatum een poster van Soderbergh’s THE GIRLFRIEND EXPERIENCE achter zich heeft hangen, waardoor het gerucht ontstond dat de acteur “aan het werk” is in één van Soderbergh zijn kantoren. Als producer is de kans dan ook groter dat we Soderbergh in MAGIC MIKE 2 terugvinden.

In elk geval, dit is het eerste dat we van een opvolger horen. Hangt Tatum de grapjas uit? Of is er weldegelijk meer aan de hand?

Welke regisseur zien we eigenlijk het liefst opdraven, mocht deel twee een feit worden? Robert Rodriguez? Lars von Trier? Gaspar Noé?

Laat jouw keuze onderaan weten.