25 jaar hebben Twin Peaks fans moeten wachten op “nieuw” materiaal. Nu ja, er werd voor de recent aangekondigde Blu-Ray box “Twin Peaks – The Entire Mysterygeen extra aflevering opgenomen, maar naast 90 minuten aan onuitgegeven beeldmateriaal biedt medebedenker David Lynch ons een fijne verrassing in de vorm van een uniek interview met enkele personages uit de reeks.

Twin Peaks draait rond de mysterieuze dood van tiener Laura Palmer in het fictieve stadje uit de titel. De serie werd door dalende kijkcijfers stopgezet na amper twee seizoenen. Desondanks kan TP na al die jaren nog rekenen op een steeds groeiende fangroep.

Een eerste fragment van het bovenvermelde interview werd zopas online gegooid. Het gaat om een kort gesprek tussen Lynch en patriarch Leland Palmer (Ray Wise). De titel van het interview is “Between Two Worlds” en het gesprek vindt plaats in een droomachtig restaurant/café zoals er enkel in de serie te vinden zijn.

De nieuwe Blu-Ray box bevat een gerestaureerde versie van zowel alle afleveringen, als de spin off film Fire Walk With Me, 90 minuten aan onuitgegeven materiaal, het “Between Two Worlds” interview, en veel meer.

Wordt verwacht op 29 juli.