Het vierde seizoen van GAME OF THRONES ging twee avonden geleden in première in de VS – ook de gelukkige winnaars van een wedstrijd van Telenet konden al kijken – en het blijkt dat meer Amerikanen dan ooit hun tv op HBO afstemden die avond. Daar werden namelijk de hoogste kijkcijfers genoteerd sinds de finale van THE SOPRANOS in 2007. Maar liefst 6.6 miljoen mensen zaten voor de buis en dan wordt er nog gezwegen over zij die via HBO online keken en de site lieten crashen.

Ben jij helemaal mee en kan je niet genoeg krijgen van de reeks, dan is onderstaande video allicht iets voor jou. Iemand bij Digg kreeg het idee om een drie minuten durende montage van elke sterfscène uit de eerste drie seizoenen in elkaar te flansen. Alle 5179 om precies te zijn. Ideaal om even te herbekijken wie het loodje ondertussen legde in dit verhaal waar niemand veilig lijkt.

Het spreekt voor zich dat je het filmpje beter links laat liggen wanneer je nog niet helemaal mee bent, of als je gewoon geen fan bent van geweld in het algemeen…