“Jonathan en ik hebben drie jaar aan dit project gesleuteld… Ik hou van zijn werk, dat is wat me aantrok om met hem samen te werken,” vertelt Scarlett Johansson over UNDER THE SKIN in een nieuwe featurette. Het is niet verwonderlijk dat Johansson zich aangetrokken voelde tot een samenwerking met filmmaker Jonathan Glazer. Hij regisseerde SEXY BEAST, waarin Ben Kingsley één van zijn beste acteerprestaties geeft, en schoot daarna BIRTH, de controversiële prent waarin Nicole Kidman de pannen van het dak speelt en tegelijk de film die de springplank bleek voor het talent van componist Alexandre Desplat.

Het is ondertussen duidelijk dat we onze liefde voor UNDER THE SKIN niet onder stoelen of banken schuiven. Glazer’s mindf*ck-film herstelt het geloof in de kracht van cinema als een samensmelting van beeld en geluid, en hoe die basiselementen een grotere impact kunnen hebben dan de talloze CGI-invloeden in hedendaagse blockbusters.

Onderaan vindt je twee featurettes die het bekijken waard zijn. In de eerste bespreekt Johansson wat haar aantrok om de rol van mannenverslindende alien aan te nemen en in de tweede neemt regisseur Glazer een scène uit de film onder de loep.

Op 25 juni is het zover. Ga dit alsjeblief op het grote scherm zien!