Na maanden van speculatie heeft acteur Colin Farrell bevestigt wat we in juli al schreven, namelijk dat hij een rol heeft in het tweede seizoen van de cultserie True Detective. “Ik zit in de tweede reeks en ben er zeer opgetogen over,” liet Farrell weten in een interview met Sunday World.

Voordien waren er geruchten dat ook Brad Pitt, Jessica Chastain en Christian Bale werden aangetrokken, maar het trio ontkende dat kort daarop. Op dit moment circuleren de namen van Vince Vaughn, Jessica Biel en Taylor Kitsch rond het project, maar een officieel statement blijft voorlopig uit.

In maart vertelde bedenker Nic Pizzolatto dat het tweede seizoen van zijn populaire detectivereeks rond “harde tantes, kwaadaardige mannen en de occulte geschiedenis van het transportsysteem in de VS” zal draaien. Hij gaf ook mee dat er vier protagonisten zouden komen om koningskoppel Matthew McConaughey en Woody Harrelson op te volgen.

Farrell bleef oppervlakkig over de reeks, maar bevestigde dat we opnieuw 8 afleveringen mogen verwachten, en dat de opnames in Los Angeles zullen doorgaan gedurende een periode van vijf maanden.

Nu de eerste acteur zijn deelname bekend heeft gemaakt, verwachten we de volgende namen binnenkort.