Dit is wat we voorlopig weten over het tweede seizoen van HBO’s True Detective: Matthew McConaughey en Woody Harrelson zien we niet meer terug, het verhaal draait rond harde vrouwen, slechte mannen en occultisme, er wordt waarschijnlijk meer dan één regisseur ingeschakeld en, sorry, Jessica Chastain is niet aan boord. Vandaag deelde schrijver/producer Nic Pizzolatto nog enkele details over zijn razendpopulaire tv-reeks.

Via de podcast van To The Best Of Our Knowledge onthulde de showrunner de locatie en het feit dat het volgende mysterie door 3 hoofdfiguren zal bestudeerd worden. “Op dit ogenblik werken we met drie hoofdrolspelers. Alles speelt zich af in California. Niet in Los Angeles, maar in enkele minder bekende locaties. We gaan dezelfde psychosferische vibe van vorig seizoen trachten te creëren,” aldus Pizzolatto.

“De personages zijn gloednieuw, maar ik ben dolverliefd op ieder van hen,” ging hij verder. “We hebben de verhaallijn van het hele seizoen uitgedokterd en ik heb reeds enkele scripts. De casting start allicht volgende maand.”

En of we benieuwd zijn. Eerder liet Pizzolatto ook al weten dat Rust en Marty uit het eerste seizoen meer avonturen kunnen meemaken in boekvorm.