Met de laatste dagen van Walter White in het vooruitzicht hopen we als BREAKING BAD-fans dat we zijn vertolker Bryan Cranston wat meer zien opduiken in grotere filmrollen. De indie-thriller COLD COMES THE NIGHT, waarin hij een gevaarlijke Rus speelt, wordt zijn eerstvolgende wapenfeit.

Naast hem krijgen we Alice Eve – de bevallige Britse die we laatst nog in STAR TREK INTO DARKNESS zagen aantreden – als een alleenstaande moeder die aan de haal gaat met een geldkoffer die ze vond in het motel waar ze werkt. Natuurlijk stond ze er niet bij stil dat Bryan Cranston – met donkere zonnebril en smerig Russisch accent – die koffer zou komen ophalen… Cool genoeg.

De trailer geeft ons hoop op een spannende thriller, al kunnen we niet ontkennen dat het lage budget doorschijnt, op het pijnlijke af. Maar goed, Bryan Cranston is Bryan Cranston en Alice Eve is altijd een plezier om naar te kijken. Volgens de synopsis op ieders favoriete filmdatabase IMDB, speelt Cranston een bijna blinde crimineel die Eve en haar dochter gebruikt als zijn “ogen” om de geldkoffer uit de handen te houden van een corrupte flik.

Tom Hardy look-a-like Logan Marshall-Green (PROMETHEUS) zit ook in de film en zou naar verluidt de bovengenoemde smeris spelen. De regie was in handen van Tze Chung (CHILDREN OF INVENTION) en het resultaat krijgen we rond midden september voorgeschoteld.