Er is nog een Coppola die de regiemicrobe te pakken heeft. Deze keer is het de beurt aan Gia Coppola (kleindochter van Francis Ford) en zij wist James Franco, Emma Roberts en vader en zoon Kilmer (Val en Jack) vast te leggen voor haar stijlvol ogende debuut PALO ALTO.

Het artistieke tienerdrama is gebaseerd op het gelijknamige boek van Franco (wat doet die kerel niet) en gaat over een groep jongeren die zich in nesten werkt zoals alleen jongeren dat kunnen. Roberts speelt April, een verlegen maagd die een oogje heeft op haar voetbalcoach (Franco), bij wie ze af en toe babysit. Jack Kilmer speelt een gevoelige kunstenaar, die op zijn beurt dan weer een boon heeft voor April. De trailer blijft lekker mysterieus, maar de verhoudingen lijken alvast een duister kantje met zich mee te dragen.

Gia Coppola heeft duidelijk goed naar de films van tante Sofia gekeken, want de dromerige beelden uit deze trailer doen meteen aan haar denken. PALO ALTO werkt momenteel het festivalcircuit in de VS af, alwaar de meningen overwegend positief zijn. Nog geen nieuws omtrent een Belgische release.