Jay-Z en Will Smith sloegen de handen in mekaar als producers en brengen het weeskindje ANNIE terug naar het grote witte doek. De eerste trailer toont dat er sinds het origineel uit 1982 veel veranderd is.

Quvenzhané Wallis, die vorig jaar onze harten veroverde in BEASTS OF THE SOUTHERN WILD, neemt de titelrol voor haar rekening, Jamie Foxx speelt de rijke Benjamin Stacks en Cameron Diaz is de gemene Miss Hannigan. Achter de camera vinden we Will Gluck (EASY A), die zijn meest ambitieuze gig tot nog toe beet heeft.

Hier is de officiële synopsis:

De voor een Academy Award genomineerde Quvenzhané Wallis schittert als Annie, een jong en gelukkig pleegkind dat sterk genoeg in haar schoenen staat om de straten van New York in 2014 te veroveren. Ze werd als baby door haar ouders achtergelaten met de belofte dat ze er op een dag terug voor haar zouden zijn, maar in de tussentijd heeft ze het niet makkelijk met haar pleegmoeder Miss Hannigan (Cameron Diaz). Er is echter verandering op komst wanneer kandidaat-burgemeester Will Stacks (Jamie Foxx) Annie inlijft voor zijn campagne, op aanraden van een gelepen adviseur. Stacks denkt haar beschermengel te zijn, al zou het wel eens het omgekeerde kunnen zijn.

ANNIE treedt rond Kerstmis aan.