De trailer van A MOST WANTED MAN werd in de afgelopen maanden al twee keer gepost, maar telkens werd de video binnen de 24 uur van het net gehaald. Deze keer ziet het er echter naar uit dat we hem mogen houden. De betreurde Philip Seymour Hoffman levert met deze thriller één van zijn laatste films af, en volgens wat we uit de trailer kunnen afleiden, wordt het weer een acteerprestatie om duimen en vingers bij af te likken.

A MOST WANTED MAN is een filmadaptatie van de gelijknamige spionageroman van John le Carré (TINKER TAILOR SOLDIER SPY) over een Duitse spion die een half Russische immigrant in de gaten houdt die ervan verdacht wordt een moslimterrorist te zijn. De spion vraagt echter meer tijd, want hij vermoedt namelijk dat er iets meer verborgen zit achter deze figuur. Klinkt intrigerend? Wacht tot je onderstaande trailer ziet.

Anton Corbijn, bekend van stijlvolle en berekende films als CONTROL en THE AMERICAN, stond achter de lens. Naast Hoffman krijgen we talenten als Willem Dafoe, Rachel McAdams, Robin Wright en Daniel Brühl te zien. Reden genoeg om massaal naar de zalen te trekken, wanneer deze ook bij ons mag verschijnen.