De zeldzame, serieuze versie van Adam Sandler is terug van weggeweest. Het is sinds 2009 (in Funny People van Judd Apatow) geleden dat we deze obscure variant van de Razzie-verzamelende acteur aan het werk zagen. Sandler, die vervloekt is om zijn werkelijk acteertalent enkel te kunnen inzetten wanneer Rob Schneider en Kevin James niet in een straal van 1000 km te bespeuren zijn, speelt een vader die worstelt met de problemen die de internetcultuur binnen zijn gezin hebben teweeggebracht in Men, Women & Children.

Regisseur Jason Reitman (Juno, Up in the Air), die tegen een hels tempo films blijft afleveren, lijkt de teleurstellende ontvangst van het bij ons nooit verschenen Labor Day achter zich te hebben gelaten. Reitman keert terug naar het dramedy-genre dat hem voordien steevast succes opleverde. Veel details omtrent de plot zijn er voorlopig niet, al weten we dat er wordt ingegaan op hoe het internet de relatie tussen ouders en kinderen veranderde.

De rest van de cast klinkt alvast intrigerend, met namen als Emma Thompson, Jennifer Garner, J.K. Simmons en Dean ‘ASAC Schrader’ Norris. Laat maar komen!

Men, Women & Children wordt verwacht in het najaar. Bekijk de trailer onderaan: