tar-film

Ondanks de met sterren gevulde cast, is TAR een beetje onder onze radar voorbijgevlogen. De film ging een jaar geleden in première op het filmfestival van Rome, maar heeft sindsdien nog steeds geen distributie gevonden. Het verschijnen van een eerste trailer brengt allicht goed nieuws met zich mee. James Franco, Mila Kunis, Jessica Chastain, Zach Braff en Bruce Campbell behoren tot de indrukwekkende cast.

Volgens de trend van films als PARIS, JE T’AIME, werd TAR door meerdere regisseurs geschoten. 12 om precies te zijn en allen daarvan zijn studenten van de New York-universiteit. De film is gebaseerd op het werk en leven van de Amerikaanse poëet C.K. Williams, die door vier acteurs geportretteerd werd, en walst doorheen verschillende decennia, terwijl de man filosofeert over het heden en het verleden. Uiteenlopende stilistische keuzes doorheen de film helpen om het werk van Williams te illustreren.

Het ziet er allemaal behoorlijk knap uit in deze eerste trailer, maar of het allemaal harmonieus samenkomt zien we hopelijk binnenkort.

tar-trailer