De juiste douche voor jou

Gemiddeld besteden mensen ongeveer tien minuten per dag in hun douche cabine. Het is fijn als je douche een plek is waar je even tot rust kan komen voor de drukte van je dag begint of waar je aan het einde van de dag even kan ontspannen. Ben je je badkamer aan het verbouwen en wil je graag een nieuwe douche cabine in je badkamer? Lees in dit blog wat voor soort cabines er mogelijk zijn voor jouw badkamer.

 

Gewone douche cabine

De meeste mensen hebben in hun badkamer een gewone douch cabine. Dit is vaak een simpel model en zal je niet veel kosten. Je kan aan een simpele douche cabine wel een leuke draai geven door bijvoorbeeld hierbij een regendouche te kopen. Zo kan je voor een leuk bedrag toch nog een speciale douche beleving hebben. Voor een gewone douche cabine heb je niet veel ruimte nodig in je badkamer en is daarom ideaal voor een wat kleinere ruimte. Ze komen in allerlei vormen en maten zo is er voor iedere badkamer een juiste cabine te vinden.

 

Een inloopdouche

Een mooie toevoeging aan je badkamer kan een inloopdouche zijn. Dit is een langwerpige douche waar je zoals de naam al verklapt in kan lopen. Heb je wat meer ruimte in je badkamer dan is een inloopdouche een goed idee. Een inloopdouche bestaat meestal uit een lange glazen wand met aan een kant een douche. Je kan er ook voor kiezen om een tweede douches in de inloopdouche te laten plaatsen als je graag tegelijk met je partner zou willen kunnen douchen. Voor een simpele inloopdouche betaal je vaak niet veel meer dan een normale douche. 

 

Een complete douche cabine 

Een complete douche cabine is een luxe versie van een normale douche cabine. Zo kan je hierbij kiezen voor een cabine met een watermassage, led-verlichting, een douche radio en nog veel meer leuke toevoegingen die jou douche ervaring naar het volgende level kunnen tillen. Dit is een leuk idee als je van veel luxe houdt en graag veel tijd doorbrengt onder de douche. Zo is elke douche ervaring een feestje en hoef je bijna niet meer naar de spa te gaan. Dit is een geschikte optie als je iets meer te besteden hebt. De prijzen lopen op bij elke toevoeging die je je douche cabine geeft. Een goede tip is een douchecabine van douche-concurrent.nl. Er zijn diverse opties, degelijke prijzen en een snelle levertijd. 

 

Geef een reactie